A Mensa „házhoz megy”

Céges IQ-tesztek

Baráti vagy munkahelyi társaságok részére – legalább 10 fő jelentkezése esetén – az előre egyeztetett időpontban és helyszínen szívesen tartunk zártkörű tesztíratást. Az eredményekről természetesen ebben az esetben is csak az érintetteket tájékoztatjuk, az már rajtuk múlik, megosztják-e azt a többiekkel.

A zártkörű tesztelés lehetőségével cégek is élhetnek, de a tesztíráson kizárólag olyanok vehetnek részt, akik önként vállalták a megmérettetést, és az eredményt is csak velük közöljük.

Intelligens programok

Rendezvényt szervezel, és szükséged lenne egy különleges programra? Szeretnéd a résztvevőket meglepni egy igényes intellektuális kihívással?

Egyesületünk vállalja, hogy népszerű vagy akár tudományos igényű előadást, interaktív prezentációt tart az intelligenciáról.

Önkénteseink örömmel kitelepülnek rendezvényekre, fesztiválokra, ahol intelligens játékokkal, fejtörőkkel, szórakoztatják a résztvevőket.

Riportok, beszélgetések

Nap mint nap röppennek fel a médiában csodagyerekek, és hollywoodi hírességek intelligenciájával kapcsolatos hírek, melyek a legtöbb esetben köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.

A Mensa HungarIQa elnöke és felügyelő pszichológusa örömmel áll a sajtó rendelkezésére akár élőszóban, akár írásban. Igyekszünk szórakoztató módon, de tudományos alapokon nyugvó formában beszélni az intelligenciáról, az IQ-tesztekről, vagy arról, hogy milyenek valójában a Mensa tagjai.