Visszalépőknek

Voltál már mensás, de most épp nem vagy tag?
Nagyon örülnénk, ha újra sorainkban üdvözölhetnénk!

Ha annak idején nem sikerült beilleszkedned, összevesztél valakivel, vagy egyszerűen csak nem találtad meg a Mensában azt, amit vártál, adj egy újabb esélyt! A Mensa folyamatosan változik, fejlődik, így könnyen lehet, hogy ma már egészen másmilyen, mint annak idején, évekkel ezelőtt volt. Ha pedig „csak úgy” kimaradtál, elfelejtetted befizetni a tagdíjat, nem kaptál értesítést, külföldön voltál, vagy éppen most lett újra kicsit több szabadidőd, akkor végképp köztünk a helyed!

Persze a változások mellett azért van olyasmi is, ami állandó. Szerdánként még mindig a budapesti Kék Rózsában találkozunk este 6-tól 10-ig, és biztos, hogy a sok új ember mellett találsz majd olyan arcokat is, akiket még régről ismerhetsz, és akik nagyon fognak örülni, hogy évek után újra látnak.

A tagdíjakról és kedvezményekről itt találsz meg minden információt.

Hogyan lehetek ismét tag?

Már használtam a jelenlegi honlapot:
  • Kattints jobb felül a kék belépés gombra, vagy IDE!
  • Lépj be az oldalra az e-mail címeddel és a jelszavaddal
  • Nyisd meg a saját profilodat (lap tetején a Profilom link), és ott látni fogod a tagdíjad, amit rögtön be is tudsz fizetni.
Még sosem használtam a jelenlegi honlapot, de még emlékszem a regisztrált email címemre:
  • Kattints jobb felül a kék belépés gombra, majd kérj jelszó-emlékeztetőt. Vagy kattints egyből IDE!
  • Írd be az e-mail címed, majd a kiküldött e-maillel állíts be magadnak új jelszót.
  • Belépés után akkor lépj be a saját profilodba (lap tetején a Profilom link), és ott látni fogod a tagdíjad, amit rögtön be is tudsz fizetni.
Nem emlékszem vagy nem férek már hozzá a regisztrált email címemhez, vagy a honlap nem találja azt (vagy annyira régen voltam tag, amikor még nem volt honlap):

Ebben az esetben a írj a [email protected]-ra és előkerssük a teszteredményedet, illetve segítünk regisztrálni. Segítségképpen mindenképp írd meg a neved mellett a születési dátumodat, valamint ha emlékszel rá, akkor a tesztírás (körülbelüli) dátumát és azt a lakcímet, amit a tesztlapra írtál.

FONTOS, hogy ha egyszer már tag voltál (akár volt akkor már honlapunk, akár nem), semmiképpen ne regisztrálj (újra) a honlapon!