IQ-teszt (2023.10.07) Tatabánya IQ-nap

A Mensa HungarIQa felvételi IQ-tesztje általában körülbelül két órás program – de ezen a speciális napon kicsit hosszabb, majdnem három óra. A tesztírás előtt  egy kb. 90-100 perces előadást tartunk a Mensáról, az intelligenciáról és a kitöltendő IQ-tesztről, majd ez után következik maga a tesztírás. (Az előadáson is részt kell venned, mert a teszt megírásához fontosak az ott elhangzó információk).

Az előadás előtti gyors adategyeztetés és regisztráció miatt kérjük érkezz meg 15 perccel a kezdés előtt! Ezzel nekünk is sokat segítesz, mert így majd időben tudjuk kezdeni a tesztírást.

A tesztírás díja 6000 Ft, melyet bankkártyával tudsz kifizetni a jelentkezéskor.
Amennyiben van ajándék IQ-teszt utalványod, akkor válaszd fizetésnél ezt az opciót! Ilyenkor természetesen nem kell fizetned, hanem a tesztírásra kell magaddal hoznod a kártyát.

Ne feledd, hogy a tesztírás alsó korhatára 18 év, és a tesztet évente csak egyszer lehet megírni!

További részletek az IQ-tesztről és a tesztírásról ITT.

Időpont

2023. október 07., szombat 16:00 -
2023. október 07., szombat 19:00

Google Naptárba vele! Naptárba vele! (.ics)
Helyszín

Árpád Gimnázium
2800 Tatabánya, Fő tér 1.

Jelentkezők száma

19 / 35

Jelentkezés
Saját Tesztírás (6 000 Ft)
Végösszeg: 6 000 Ft
Fizetés

A részvételi díjat bankkártyával fizetheted ki. A helyszínre kérjük, hogy hozz magaddal személyazonosításra alkalmas okiratot (személyi igazolvány, útlevél stb.). Az ajándék tesztjegy opciót csak akkor válaszd, ha valóban van ilyen kuponod, mert csak ennek átadása után tudsz részt venni a tesztíráson.

FIZETÉS UTÁN A JELENTKEZÉS NEM MÓDOSÍTHATÓ!