IQ-teszt (2023.06.24) Pécs IQ-nap 2.

A Mensa HungarIQa felvételi IQ-tesztje általában körülbelül két órás program – de ezen a speciális napon kicsit hosszabb, majdnem három óra. A tesztírás előtt  egy kb. 90-100 perces előadást tartunk a Mensáról, az intelligenciáról és a kitöltendő IQ-tesztről, majd ez után következik maga a tesztírás. (Az előadáson is részt kell venned, mert a teszt megírásához fontosak az ott elhangzó információk).

Ez a tesztírás is ugyanott, ugyanabban a teremben lesz, mint az előző, az előadást pedig egyszerre tartjuk meg mindkét csoport részére 14 órától, tehát az ide regisztrálóknak is 14 óra előtt kell érkezniük. Nekik viszont az előadás után egy kb. 50 perces szünet következik, amíg az első csoport megírja a tesztet. A szünet alatt az udvaron logikai játékokkal igyekszünk szórakoztatni a tesztírókat.

Az előadás előtti gyors adategyeztetés és regisztráció miatt kérjük érkezz meg 15 perccel a kezdés előtt! Ezzel nekünk is sokat segítesz, mert így majd időben tudjuk kezdeni a tesztírást.

A tesztírás díja 6000 Ft, melyet bankkártyával tudsz kifizetni a jelentkezéskor.
Amennyiben van ajándék IQ-teszt utalványod, akkor válaszd fizetésnél ezt az opciót! Ilyenkor természetesen nem kell fizetned, hanem a tesztírásra kell magaddal hoznod a kártyát.

Ne feledd, hogy a tesztírás alsó korhatára 18 év, és a tesztet évente csak egyszer lehet megírni!

További részletek az IQ-tesztről és a tesztírásról ITT.

Időpont

2023. június 24., szombat 14:00 -
2023. június 24., szombat 17:45

Google Naptárba vele! Naptárba vele! (.ics)
Helyszín

Civil Közösségek Háza
7624 Pécs, Szent István tér 17.

Jelentkezők száma

6 / 48

Jelentkezés
A jelentkezési határidő lejárt.

A részvételi díjat bankkártyával fizetheted ki. A helyszínre kérjük, hogy hozz magaddal személyazonosításra alkalmas okiratot (személyi igazolvány, útlevél stb.). Az ajándék tesztjegy opciót csak akkor válaszd, ha valóban van ilyen kuponod, mert csak ennek átadása után tudsz részt venni a tesztíráson.

FIZETÉS UTÁN A JELENTKEZÉS NEM MÓDOSÍTHATÓ!