IQ-teszt (2023.04.01) Székesfehérvár IQ-nap

A Mensa HungarIQa felvételi IQ-tesztje általában körülbelül két órás program – de ezen a speciális napon kicsit hosszabb. A tesztírás előtt  egy kb. 90-100 perces előadást tartunk a Mensáról, az intelligenciáról és a kitöltendő IQ-tesztről, majd ez után következik maga a tesztírás. (Az előadáson is részt kell venned, mert a teszt megírásához fontosak az ott elhangzó információk).

FIGYELEM!!! Az első 36 jelentkező (ők azok, akik még szombat reggel 6 előtt regisztráltak) rögtön az előadás után kezdi meg a tesztírást, körülbelül 17:50-kor. A később jelentkezők számára az előadás ugyanúgy 16 órakor kezdődik, de maga a teszt a 2. turnusban körülbelül 18:40-kor, így ők körülbelül fél nyolckor végeznek majd.

Az előadás előtti gyors adategyeztetés és regisztráció miatt kérjük érkezz meg 15 perccel a kezdés előtt! Ezzel nekünk is sokat segítesz, mert így majd időben tudjuk kezdeni a tesztírást.

A tesztírás díja 6000 Ft, melyet bankkártyával tudsz kifizetni a jelentkezéskor.
Amennyiben van ajándék IQ-teszt utalványod, akkor válaszd fizetésnél ezt az opciót! Ilyenkor természetesen nem kell fizetned, hanem a tesztírásra kell magaddal hoznod a kártyát.

Ne feledd, hogy a tesztírás alsó korhatára 18 év, és a tesztet évente csak egyszer lehet megírni!

További részletek az IQ-tesztről és a tesztírásról ITT.

Időpont

2023. április 01., szombat 20:00 -
2023. április 01., szombat 21:00

Google Naptárba vele! Naptárba vele! (.ics)
Helyszín

Köfém Művelődési Ház
8000, Székesfehérvár, Verseci utca 1-15.

Jelentkezők száma

36 / 72

Jelentkezés
A jelentkezési határidő lejárt.

A részvételi díjat bankkártyával fizetheted ki. A helyszínre kérjük, hogy hozz magaddal személyazonosításra alkalmas okiratot (személyi igazolvány, útlevél stb.). Az ajándék tesztjegy opciót csak akkor válaszd, ha valóban van ilyen kuponod, mert csak ennek átadása után tudsz részt venni a tesztíráson.

FIZETÉS UTÁN A JELENTKEZÉS NEM MÓDOSÍTHATÓ!