IQ-teszt (2021.11.24) Budapest

A teszten való részvételhez kötelező a védettségi igazolvány (vagy mobilapplikáció), melyet belépéskor ellenőrzünk. Ezen felül a program teljes ideje alatt a maszkhasználat is kötelező. Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha rendelkezel védettségivel és elfogadod ezeket a szabályokat.

A Mensa HungarIQa felvételi IQ-tesztje körülbelül két órás program. Tesztírás előtt egy kb. 40-50 perces előadást tartunk a Mensáról, az intelligenciáról és a kitöltendő IQ-tesztről, majd ez után következik maga a tesztírás. (Az előadáson is részt kell venned, mert a teszt megírásához fontosak az ott elhangzó információk).

Az előadás előtti gyors adategyeztetés és regisztráció miatt kérjük érkezz meg 15 perccel a kezdés előtt! Ezzel nekünk is sokat segítesz, mert így majd időben tudjuk kezdeni a tesztírást.

A tesztírás díja 5000 Ft, melyet bankkártyával tudsz kifizetni a jelentkezéskor.
Amennyiben van ajándék IQ-teszt utalványod, akkor válaszd fizetésnél ezt az opciót! Ilyenkor természetesen nem kell fizetned, hanem a tesztírásra kell magaddal hoznod a kártyát.

Fontos, hogy hozz magaddal valamilyen fényképes azonosítót (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány)!

Ne feledd, hogy a tesztírás alsó korhatára 18 év, és a tesztet évente csak egyszer lehet megírni!

További részletek az IQ-tesztről és a tesztírásról ITT.

Időpont

2021. november 24., szerda 18:00 -
2021. november 24., szerda 20:00

Google Naptárba vele! Naptárba vele! (.ics)
Helyszín

Mensa-klubhelyiség
1063 Budapest, Bajnok u. 13. 4. em.

Felvétel és online közvetítés

A közvetítés és a felvétel lehetősége egyeztetés alatt

Jelentkezők száma

25 / 25

Jelentkezés
A jelentkezési határidő lejárt.

A részvételi díjat bankkártyával fizetheted ki. A helyszínre kérjük, hogy hozz magaddal személyazonosításra alkalmas okiratot (személyi igazolvány, útlevél stb.). Az ajándék tesztjegy opciót csak akkor válaszd, ha valóban van ilyen kuponod, mert csak ennek átadása után tudsz részt venni a tesztíráson.

FIZETÉS UTÁN A JELENTKEZÉS NEM MÓDOSÍTHATÓ!