IQ-teszt (2021.10.31) Intelligens Vállalat

A Mensa HungarIQa felvételi IQ-tesztje körülbelül két órás program. Tesztírás előtt egy kb. 40-50 perces előadást tartunk a Mensáról, az intelligenciáról és a kitöltendő IQ-tesztről, majd ez után következik maga a tesztírás. (Az előadáson is részt kell venned, mert a teszt megírásához fontosak az ott elhangzó információk).

Az előadás előtti gyors adategyeztetés és regisztráció miatt kérjük érkezz meg 10 perccel a kezdés előtt! Ezzel nekünk is sokat segítesz, mert így majd időben tudjuk kezdeni a tesztírást.

Ez egy zártkörű teszt az Intelligens Vállalat versenyünk résztvevői számára. A fizetési módnál kérjük válaszd az „ajándékkártya” opciót.

Fontos, hogy hozz magaddal valamilyen fényképes azonosítót (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány)!

A maszkviselés épületen belül már nem előírás, de a mozi és színház kivételével a rendezvényeken továbbra is kötelező a védettségi igazolvány (vagy mobilapplikáció), ezért kérjük, csak akkor jelentkezz, ha rendelkezel vele!

 

 

További részletek az IQ-tesztről és a tesztírásról ITT.

Időpont

2021. október 31., vasárnap 15:00 -
2021. október 31., vasárnap 17:00

Google Naptárba vele! Naptárba vele! (.ics)
Helyszín

Mensa-klubhelyiség
1063 Budapest, Bajnok u. 13. 4. em.

Felvétel és online közvetítés

A közvetítés és a felvétel lehetősége egyeztetés alatt

Jelentkezők száma

24 / 25

Jelentkezés
A jelentkezési határidő lejárt.

A részvételi díjat bankkártyával fizetheted ki. A helyszínre kérjük, hogy hozz magaddal személyazonosításra alkalmas okiratot (személyi igazolvány, útlevél stb.). Az ajándék tesztjegy opciót csak akkor válaszd, ha valóban van ilyen kuponod, mert csak ennek átadása után tudsz részt venni a tesztíráson.

FIZETÉS UTÁN A JELENTKEZÉS NEM MÓDOSÍTHATÓ!