Mensa-tábor 2024 – házirend

 1. A Mensa HungarIQa Egyesület tábora (Továbbiakban: tábor) 2024. szeptember 5.  15:00-tól szeptember 8. ebédig tart Bükfürdőn, a Danubius Hotel Bük területén. Cím: 9740 Bük, Európa út 1.
 2. A tábor területén a résztvevőknek a fenti időpontban csak érvényes regisztrációval lehet tartózkodni. Az érvényes regisztrációval nem rendelkezők a szervezők kérésére kötelesek a helyszínt haladéktalanul elhagyni.
 3. A táborba kutya és más állat nem hozható.
 4. A tábor területén dohányozni kizárólag a dohányzásra kijelölt helyen lehet.
 5. A rendezvény területén tüzet gyújtani tilos.
 6. A talált tárgyakat kérjük a recepción, vagy a szervezőknél leadni.
 7. A reggeli időtartama alatt a szálloda éttermébe csak olyan személy léphet be, aki az előző éjszakára szállást foglalt magának. A vacsora időtartama alatt csak olyan személy léphet be, aki az adott estére vacsorabefizetéssel rendelkezik.
 8. A táborban is érvényesek a hatályos jogszabályok. Természetesen tilos mások zaklatása, verekedés, rongálás, garázdaság, randalírozás, a közösség életét zavaró hangos tevékenység, tiltott szerhasználat stb. Ilyen esetben a szervezők felszólíthatják a résztvevőt a tábor elhagyására, valamint fegyelmi eljárást, és rendőrségi eljárást kezdeményezhetnek.
 9. A szálló területére alkoholos italt és üdítőt behozni tilos. (Úgyis benne van az árban).
 10. A táborba történő regisztrációval a résztvevő elfogadja a tábor házirendjét.
 11. Ha a résztvevő a jelen házirendben foglaltakat megszegi, a szervezők felszólítására köteles elhagyni a tábor területét. Ha ezt nem teszi meg, a szervezők kivezettethetik.

A szervezők