Mensa Klubest (részletes infók)

Mensa Klubest

Kezdés 18:00, ill. 19:30 (lásd a “részletes menetrend” bekezdésben)

Új vagy a Mensában, vagy tag vagy már egy ideje, de még keveseket ismersz?

Ha csak a Facebookról ismersz mensásokat, vagy csupán egy-két programon voltál, akkor eddig épp a lényeget nem láttad! Mert a Mensa a kapcsolatokról szól A rengeteg új ismerősről és az életre szóló barátságokról, sőt néha ennél is többről. Itt az ideje, hogy „belépj a Mátrixba”!

Már régóta tag vagy, és sokakat ismersz?

Csak hiszed! Több ezer olyan tagtársunk van, akikkel még sose találkoztál, vagy csak a Facebookon láttad a profilképüket egy centiméterben. Gyere el, érezd jól magad, és ismerd meg őket élőben! Reméljük, hogy ők is olyan barátokra lelnek majd a társaságban, akik miatt te is évek, évtizedek óta otthon érzed magad a Mensában!

A Mensa adja az ideális helyszínt, mi szervezőként adunk egyfajta keretet, hogy beinduljon a beszélgetés. Ha van kedved ismerős és ismertelen mensásokkal beszélgetni, akkor a többi már megy majd magától!

Milyen is lesz konkrétan a Mensa Klubest?

Az est első fele (Zárt klubest) azt célozza, hogy lehetőséget kapj szervezett, ugyanakkor kellemes keretek között megismerni más tagtársakat és magadat is megmutatni kifejezetten klubtársi ismerkedési célzattal. Ehhez egy forgóasztalos módszert hozunk érdekes témákkal és kényelmes ismerkedős feladatokkal. A forgóasztalos módszerrel gondoskodunk róla, hogy minél több ismeretség és közös pont szülessen.

Az est második felében Nyílt klubest kezdődik, amikor több, egymással párhuzamosan futó lehetőségből választhatsz (nagy az iroda) 🙂

  • Szabadon folytathatod a beszélgetést az új ismerősökkel
  • Megismerheted és kérdezheted az adott este „sztárvendégét”, aki mindig egy-egy érdekes mensás lesz (például egy online sokat szereplő, ismert arc vagy egy érdekes hobbijú/szakmájú tagtársunk)
  • Indíthatsz tematikus asztalt: hozd el kedvenc témádat egy A4-es papírlapra írva. A te asztalodnál erről lesz szó!
  • Csatlakozhatsz a többiek tematikus asztalaihoz

Részletes menetrend:

Ha az első részre is jössz, akkor regisztrálj!
(Ha csak a nyílt részre, akkor örömmel látunk, nincs szükség regisztrációra.) 

Hozz magaddal egy üdítőt vagy valamilyen ropogtatnivalót! (opcionális) 

17:45 Kapunyitás (a kényszerűen korán érkezők számára)

18:00 Érkezés – érkezz pontosan, mert pontosan 18:15-kor bezárjuk az ajtót, kezdünk, és 19:30-ig a rendezvény zárt körű! (De tényleg, nem fogsz tudni közben bejönni!)

18:15 Zárt klubest – Forgóasztalos beszélgetés – várhatóan 10-15 tagtársaddal lesz alkalmad csevegni! (Ne felejtsd el, a forgóasztalos beszélgetés regisztrációköteles!)

19:30 Nyílt klubest – örömmel látunk, csak annyit kérünk, hogy semmiképp ne érkezz 19:30 előtt!

21:00 Sztárvendég

23:45 Záróra, búcsú, kapuzárás

Házirend:

A részvétel feltétele az érvényes védettségi igazolvány

A rendezvény csak Mensa-tagok számára nyitott.

Az eseményen való részvétellel elfogadod az iroda használatára vonatkozó alapvető házirendet.

A Klubest első felén (zárt klubest) való részvétel regisztrációhoz kötött. Ha nem regisztráltál, kérünk, hogy leghamarabb 19:30-ra érkezz!

Mivel a program egyik célja, hogy minél többen megismerhessétek egymást, kérjük, hogy a rendezvény teljes ideje alatt jól láthatóan legyen rajtad kiírva a neved. Ha nincs névtáblád, biztosítunk hozzá papírt, filcet és kitűzőt/nyakpántot. Az a legegyszerűbb, ha hozod magaddal a mensás tagkártyádat, aminek egyik oldala névtábla. ?

A rendezvényre szabadon hozható (vagy rendelhető) étel és üdítő. A maradékokat és a hulladékot mindenki maga után takarítsa össze!

Az alkoholfogyasztást nem javasoljuk, amennyiben mégis szeretnél, kérjük, tartsd magad a kulturált keretekhez. A kulturált társalgást, társaságot ittasságával és/vagy viselkedésével zavaró személyeket távozásra kérjük.

A zárt programot kb. kéthetente újra megszervezzük, azt szeretnénk, hogy rendszeressé váljon. Ha lemaradsz, ne keseredj el, lesz újabb és újabb, a nyílt klubest mindenképp nyitva áll előtted is!

Kérjük, hogy a regisztráció első 24 órájában csak azok regisztráljanak, akik az előző zárt klubesten nem vettek részt! 1 nap elteltével már bárki jelentkezését elfogadjuk.