Mensa Klubest (részletes infók)

Mensa Klubest

Új vagy a Mensában, vagy tag vagy már egy ideje, de még keveseket ismersz? Már régóta tag vagy, és sokakat ismersz? – Csak hiszed!…

Mindenképpen több ezer olyan tagtársunk van, akikkel még sose találkoztál, vagy csak a Facebookon láttad a profilképüket egy centiméterben. REGISZTRÁLJ, gyere el, érezd jól magad, és ismerd meg őket élőben!

A Mensa a kapcsolatokról szól. A rengeteg új ismerősről és az életre szóló barátságokról, sőt néha ennél is többről. Itt az ideje, hogy „belépj a Mátrixba”! Biztos, hogy több ezer olyan tagtársunk van, akikkel még sose találkoztál, vagy csak a Facebookon láttad a profilképüket egy centiméterben. Gyere el, érezd jól magad, és ismerd meg őket élőben! Reméljük, hogy ők is olyan barátokra lelnek majd a társaságban, akik miatt te is évek, évtizedek óta otthon érzed magad a Mensában!

A Mensa adja az ideális helyszínt, mi szervezőként adunk egyfajta keretet, hogy beinduljon a beszélgetés. Ha van kedved ismerős és ismertelen mensásokkal beszélgetni, akkor a többi már megy majd magától!

Milyen is konkrétan a Mensa Klubest?
Az est első, zárt része azt célozza, hogy lehetőséget kapj szervezett, ugyanakkor kellemes keretek között megismerni más tagtársakat, és magadat is megmutatni kifejezetten klubtársi ismerkedési célzattal. Ehhez egy forgóasztalos módszert hozunk érdekes témákkal és kényelmes ismerkedős feladatokkal. A forgóasztalos módszerrel gondoskodunk róla, hogy minél több ismeretség és közös pont szülessen. Az estnek ez a része regisztrációköteles!
Az est második felében megnyitjuk a kapukat: ekkor már regisztráció nélkül is szeretettel várunk mindenkit! Több, egymással párhuzamosan futó beszélgetésből választhatsz (nagy az iroda). ?

FONTOS:

Mivel minden alkalommal túljelentkezés van, szeretnénk előnyben részesíteni azokat, akik még sosem jutottak el a beszélgetéseinkre.
Mindig figyelj, hogy mikortól lehet regisztrálni új résztvevőként, illetve mikortól regisztrálhatnak azok, akik voltak a legutóbbi klubesteken!
(Akik nem férnek be a létszámba, azokat is szeretettel várjuk a nyílt klubesten a beszélgetés folytatására!)

Házirend:

? A rendezvény jellege: M (vagyis: csak tagoknak). Kérjük, hozd magaddal a tagkártyádat!

? Mivel a program egyik célja, hogy minél többen megismerhessük egymást, kérjük, hogy a rendezvény teljes ideje alatt jól láthatóan legyen rajtad kiírva a neved. Ha nincs névtáblád, biztosítunk hozzá papírt, filcet és kitűzőt/nyakpántot. Az a legegyszerűbb, ha hozod magaddal a mensás tagkártyádat, amelynek egyik oldala névtábla. (Ha már kaptál nyakpántot, akkor azt is hozd!)

??A rendezvényre szabadon hozható (vagy rendelhető) étel és üdítő. A maradékokat és a hulladékot mindenki maga után takarítsa össze! 

? Az alkoholfogyasztást nem javasoljuk, amennyiben mégis szeretnél, kérjük, tartsd magad a kulturált keretekhez. A kulturált társalgást, társaságot ittasságával és/vagy viselkedésével zavaró személyeket távozásra kérjük.

Részletes menetrend:

  • 18:30 Innentől már biztosan be tudunk engedni
  • 18:45 Ekkorra érkezz meg! (Csak regisztráltaknak!)
  • 19:00 Zárjuk az ajtót – el ne késs! 20:45-ig a rendezvény zárt körű! (De tényleg, nem fogsz tudni közben bejönni!)
  • 19:00–20:45 Klubest – Forgóasztalos beszélgetés – várhatóan 10-15 tagtársaddal lesz alkalmad beszélgetni! (Ne felejtsd el, a forgóasztalos beszélgetés regisztrációköteles!)
  • 20:45 Kapunyitás, és szabad csevej (Regisztráció nélkül is látogatható!)
  • 23:00 Záróra, búcsú, kapuzárás, opcionális after party a környék valamelyik vendéglátóipari egységében

?????‍ Ha részt veszel az est zárt részén, akkor a kapunyitás után kötetlenül folytathatod a beszélgetést az új ismerősökkel.

?‍????? Ha csak a nyílt részre érkezel, bárhová csatlakozhatsz, beengednek. Az este során több, egymással párhuzamosan futó beszélgetésből választhatsz (nagy az iroda). ?
? Indíthatsz tematikus asztalt: hozd el kedvenc témádat egy A4-es papírlapra írva. A te asztalodnál erről lesz szó! Vagy csatlakozhatsz a többiek tematikus asztalaihoz.
(Ha nem 19 óra előtt jössz regisztált résztvevőként, akkor semmiképp ne érkezz 20:45 előtt!)

Ha az első részre is jössz, mindenképp regisztrálj!
(Ha csak a nyílt részre érkezel, akkor ne regisztrálj – csak gyere!)

Kérjük, hozz magaddal egy üdítőt vagy valamilyen ropogtatnivalót! (opcionális)