Mensa Klubest (részletes infók)

Mensa Klubest

A Mensa a kapcsolatokról szól. A rengeteg új ismerősről és az életre szóló barátságokról, sőt néha ennél is többről. Itt az ideje, hogy „belépj a Mátrixba”! Biztos, hogy több ezer olyan tagtársunk van, akikkel még sose találkoztál, vagy csak a Facebookon láttad a profilképüket egy centiméterben. Gyere el, érezd jól magad, és ismerd meg őket élőben! Reméljük, hogy ők is olyan barátokra lelnek majd a társaságban, akik miatt te is évek, évtizedek óta otthon érzed magad a Mensában!

A Mensa adja az ideális helyszínt, mi szervezőként adunk egyfajta keretet, hogy beinduljon a beszélgetés. Ha van kedved ismerős és ismertelen mensásokkal beszélgetni, akkor a többi már megy majd magától!

Milyen is lesz konkrétan a Mensa Klubest?

Az est első fele (Zárt klubest) azt célozza, hogy lehetőséget kapj szervezett, ugyanakkor kellemes keretek között megismerni más tagtársakat, és magadat is megmutatni kifejezetten klubtársi ismerkedési célzattal. Ehhez egy forgóasztalos módszert hozunk érdekes témákkal és kényelmes ismerkedős feladatokkal. A forgóasztalos módszerrel gondoskodunk róla, hogy minél több ismeretség és közös pont szülessen.

Az est második felében Nyílt klubest kezdődik, amikor több, egymással párhuzamosan futó beszélgetésből választhatsz (nagy az iroda). ?

??????‍ Ha voltál a zárt esten, kötetlenül folytathatod a beszélgetést az új ismerősökkel. Ha most érkeztél, bárhová csatlakozhatsz, beengednek.

? Indíthatsz tematikus asztalt: hozd el kedvenc témádat egy A4-es papírlapra írva. A te asztalodnál erről lesz szó! Vagy csatlakozhatsz a többiek tematikus asztalaihoz.

Részletes menetrend:

Ha az első részre is jössz, mindenképp regisztrálj!
(Ha csak a nyílt részre érkezel, akkor regisztráció nélkül is beugorhatsz – bár a regisztráció azért is szuper, mert látható, hogy várható a jelenléted, ami további M-eket ösztönözhet. ?)

Kérjük, hozz magaddal egy üdítőt vagy valamilyen ropogtatnivalót! (opcionális)

  • 18:30 Kapunyitás (a kényszerűen korán érkezők számára)
  • 18:45 Érkezés (Csak regisztráltaknak!)
  • 19:00 Zárjuk az ajtót – el ne késs! 20:45-ig a rendezvény zárt körű! (De tényleg, nem fogsz tudni közben bejönni!)
  • 19:00–20:45 Zárt klubest – Forgóasztalos beszélgetés – várhatóan 10 tagtársaddal lesz alkalmad csevegni! (Ne felejtsd el, a forgóasztalos beszélgetés regisztrációköteles!)
  • 20:45 Nyílt klubest – Örömmel látunk, csak annyit kérünk, hogy semmiképp ne érkezz 20:45 előtt!
  • 23:00 Záróra, búcsú, kapuzárás, opcionális after party a környék valamelyik vendéglátóipari egységében