Már írtam Mensa tesztet

Ha írtál már nálunk tesztet (netán tagunk is voltál), akkor egy kicsit más folyamatot kell követned. Hogy pontosan mit, az attól függ, hogy az alábbiak közül melyik csoportba tartozol

 • 2020 vagy azután írtam tesztet

  Ez esetben jelentkezz be a jobb felső sarokban a weboldalra és ezután jelentkezz a tesztírásra. Ha elfelejtetted a jelszavadat, kérj jelszóemlékeztetőt. Ha nem emlékszel, milyen email címmel regisztráltál, írj a titkárnak, és add meg a neved, születési dátumodat, a tesztírás körülbelüli idejét és (ha emlékszel rá) lakcímet, amit a tesztlapra írtál. Ha tagunk is voltál, akkor a tagság éveit is.

 • 2020 előtt regisztráltam a honlapon és úgy írtam tesztet

  Ha emlékszel arra, hogy milyen email címmel regisztráltál, akkor kérj erre a címre jelszóemlékeztetőt és be fogsz tudni lépni az oldalon. Ezután jelentkezz a tesztírásra.
  Ha nem emlékszel, milyen email címmel regisztráltál, írj a titkárnak, és add meg a neved, születési dátumodat, a tesztírás körülbelüli idejét és (ha emlékszel rá) lakcímet, amit a tesztlapra írtál. Ha tagunk is voltál, akkor a tagság éveit is.

 • Olyan régen írtam tesztet, amikor még nem volt honlapi regisztráció

  Írj a titkárnak, és add meg a neved, születési dátumodat, a tesztírás körülbelüli idejét és (ha emlékszel rá) lakcímet, amit a tesztlapra írtál. Ha tagunk is voltál, akkor a tagság éveit is.

  Ez alapján előkeressük a teszteredményed és segítünk regisztrálni az oldalon.