Pókerverseny - 2018. január

Időpont

2018. január 7., vasárnap, 15:00
 

Helyszín

Duna Poker Center, Duna Plaza I. emelet

1138 Budapest, Váci út 178.
 

Szervező(k) neve

Bajor Christa
 

Szervező(k) emailcíme

 

Jelleg

M+1

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

Januárban újra pókerverseny! 

Profi versenyre számíts, profi osztókkal, profi asztalokon játszunk, de laza, kötetlen légkörben, hiszen mivel magunk között leszünk, a hangulatot mi magunk alakítjuk. Csak játszunk, nem küzdünk orrvérzésig, így annak is jó szórakozás lehet, aki életében először játszik. Gyere és próbáld ki! A legtöbb, amit veszíthetsz: 3000 forint.

Verseny típusa: Texas Hold’em, double chance
Részvételi díj: 3000 Ft (a helyszínen fizetendő), ill. kiesés esetén egy alkalommal lehetőséged van arra, hogy visszavásárold magad
Részt vehetnek: nagykorú M-ek és +1-ek
(nagykorú: 1999. január 7-én vagy korábban született, vagy később született, de már házasságot kötött)
Nevezési határidő: január 6., 12.00 óra a honlapon. (Fontos, hogy a jelentkezésed fix legyen, mert a létszámtól függően foglaljuk le az asztalokat, amin utólag már nem tudunk változtatni)

A kártyatermekre vonatkozó szabályozás miatt csak olyan nagykorú személy léphet be a terembe, akit a klub saját rendszerében regisztrált. Ha már tag vagy a Duna Póker Centerben, ráérsz a verseny előtt pár perccel érkezni, a beléptetés, nevezés a számodra már ismert módon néhány másodperc alatt megtörténik. Ha még sosem játszottál ott, a klubnak az a kérése, hogy félórával korábban érkezz, mert az új tagok regisztrációja 3-5 percig is eltarthat, szükséges hozzá arcképes igazolvány + lakcímkártya. Az is jó megoldás persze, hogy a bajnokságot megelőzően bármikor elmész a klubba játszani valamelyik versenyre; ekkor regisztrálsz és némi extra gyakorlatot is szerzel. 

A versenyt pontosan kezdjük. A vakszintek 20 percesek, minden 4. szint után lesz 10 perc szünet. Késve beülni az első szünet végéig lehet, visszavásárolni magad szintén az első szünetig tudod. A verseny feltételeit úgy állították össze nekünk, hogy nagyjából 20:00 órára végetérjen.