Mensa Youth Camp (MY-CAMP) Olaszországban

Időpont

2018. július 13., péntek, 14:00 - 2018. július 22., vasárnap, 14:00
 

Helyszín

Hotel della Torre

Olaszország, Trevi
 

Szervező(k) neve

Simongáti Dániel, Kovács Imre Antal, Jambrik Zsófia, Chrobacsinszky Eszter
 

Jelleg

M

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

A nemzetközi ifjúsági SIG (MY-SIG) fergeteges éves tábora idén egy minden eddiginél nagyszabásúbb helyszínen, Umbria tartomány lágy ölén kerül megrendezésre. Kb. 230 fiatal mensás sereglik össze a világ minden tájáról, és bulizik át 9 napot és éjszakát a forró olasz nyárban. Ha elmúltál 18 éves, te is csatlakozhatsz!
A hotel teljes egészében a miénk, saját medencénk, sportpályáink és parkunk is lesz, ahol mindenféle programok várnak mindenkit.

Nyitó-medenceparti, karaoke, kocsmakvíz, kacsacsőrűemlős-rajzoló verseny, pókerbajnokság, ki-mit-tud, mérhetetlen mennyiségű társasjáték és jelmezes záróbuli, meg még amit a résztvevők kitalálnak (a teljesség igénye nélkül: sörkóstoló, középkori vívás, tűzfújás, tortasütés…). Megnézzük a környék érdekességeit (Assisi, Orvieto), és lesz római kirándulás is. És persze éjszakába nyúló beszélgetés, ahogy azt mensás rendezvényeken szokás.

Elhelyezés: 1, 2, 4 ágyas, légkondicionált szobákban.
Ellátás: naponta 3 büféasztalos étkezés van az árban, ezen felül rágcsákat és italokat a helyszínen lehet venni, de magadnak is vásárolhatsz.
Árak: 4 ágyas szobában 300 euró, 2 ágyasban 350 euró, 1 ágyasban 400 euró. Ez tartalmazza a kaját és a programok nagy részét is.
Jelentkezés: www.my-camp.org (mensa.org regisztráció szükséges). Itt lehet fizetni is, utalással vagy kártyával, és a tábori programokra is itt iratkozhatsz fel.

A rendszer egy kissé bonyolult, ha elakadnál, keresd Simongáti Danit, Kovács Imre Antalt, Jambrik Zsófit vagy Chrobacsinszky Esztert!
Ha nem vagy biztos benne, hogy ez neked való, nézz be a HY-SIG (https://www.facebook.com/groups/947271675288396/) valamelyik eseményére és kérdezd a tapasztalt MY-Campelőket!
Idén is legalább 15-en megyünk!