Mensa Farsang 2018

Időpont

2018. február 24., szombat, 19:00
 

Helyszín

TEMI Fővárosi Művelődési Háza

1119 Budapest, Fehérvári út 47.
 

Szervező(k) neve

EventeaM
 

Szervező(k) emailcíme

 

Jelleg

M+1

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

Az EventeaM bemutatja: Mensa Farsang 2018

A tavalyi év sikere után idén újra megrendezésre kerül a Mensa Farsang. A programok a szokásosak: evés-ivás, kvíz, jelmezverseny, zene, tánc :)

A farsangi hangulatot fokozza, ha minél többen tudtok jelmezben jönni, a versenyre nevezők közül a legtöbb szavazatot gyűjtőket pedig díjjal jutalmazzuk. (Nem kötelező tehát a jelmez, de ha hoztok, akkor annak nagyon örülünk.)

A versenyre jelentkezni a helyszíni regisztrációnál lehetséges.

Kedvcsináláshoz, emlékek felidézéséhez, jelmez ötletekhez figyelembe ajánljuk a tavalyi képeket: https://goo.gl/VhX4q1 

Ha voltál tavaly, akkor azért, ha pedig nem, akkor azért gyere! Gyere és űzzük el együtt a telet! ;)

HELYSZÍN:

A program helyszíne a TEMI Fővárosi Művelődési Háza, ami Újbuda-központtól 7 perc sétára, illetve a Csonka János téri villamos megállótól (17,41,47,48,56,61) 1 perc sétára található. Bejárat a Fehérvári út felől. Parkolni a környező utcákon lehet ingyenesen. Éjszakai BKK járatok: Csonka János tér: 973; Újbuda-központ: 918, 973; Móricz Zsigmond körtér: 6, 907, 908, 940, 941, 960, 972, 973.
Belépés után szemben a folyosó végén, a lépcsőn lejutva az alsó szinten található a mi termünk, a koncertterem.

JELENTKEZÉS, RÉSZVÉTELI DÍJ:

A részvételi díj 2000 Ft M-ek számára, 3000 Ft +1-ek számára, ami tartalmazza a belépő árát, a bekészített hidegtálakat és az alkoholmentes üdítőitalokat. Aki ezen felül szeretne fogyasztani, az behozhat alkoholos ital kivételével bármit magával, illetve a rendezvény ideje alatt az aulában található büfében vásárolhat (alkoholos, alkoholmentes italok, szendvicsek, stb.).

A részvételi díj összegét a Mensa HungarIQa Egyesület rendezvényszámlájára utald át, számlaszáma: 10918001-00000051-98370032

A megjegyzésben kérjük, tüntesd fel a tagsági számod és a farsang szót (+1 esetén a +1-et is), mert csak így tudjuk beazonosítani, hogy erre a programra utaltad a pénzt!

Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha biztosan el tudsz jönni, mert a befizetett részvételi díjak visszafizetésére nincs lehetőség.

A jelentkezés menete: Regisztráld magadat (vagy magadat és a +1-et), majd utald át a részvételi díjat minél hamarabb. A maximum létszám 120 fő, azonban nincs várólista, így az utalási sorrend lesz a döntő, ha 120-nál több jelentkező lesz. Tájékoztató üzenetet fogunk küldeni a Mensa hivatalos fórumaira, valamint a regisztrált e-mail címekre, ha a befizetések száma közelít a 120 főhöz. Végső utalási határidő február 22! (február 23-án reggel ott kell lennie a pénznek a számlán)

Bármilyen kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal a fent megjelölt e-mail címen.

Szeretettel várnak téged a szervezők: Kis Ági (főszervező), Rajnai Richárd, Albert Nikolett

-----

A Mensa-rendezvényen készült felvételek felhasználásáról itt olvashatsz.