Kórházlátogatás - 16:30

Időpont

2018. március 9., péntek, 16:30
 

Helyszín

Róbert Károly Magánkórház

1135 Budapest, Lehel utca 59. "C" épület
 

Szervező(k) neve

Szilágyi Dániel
 

Szervező(k) emailcíme

 

Jelleg

M

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

Betekintés egy magánkórház kulisszái mögé. Bő egyórás program során a kórház üzemeltetéséért felelős tagtársunk vezetésével megismerjük egy magánkórház olyan helyiségeit és eszközeit, amiket a legtöbb ember nem láthat.

A túra során megtudjuk, hogy egy kórház üzemeltetése milyen különleges igényeket támaszt az üzemeltetővel szemben, miben tér el egy kórházépület a megszokott épületeinktől, milyen higiéniai és biztonsági igényeknek kell megfelelni? Meglátogatunk egy páciens központú szülészetet és egy gasztroenterológiai kezelőt. A farsangi szezonnak megfelelően beöltözünk steril ruhába és megnézzük az egyik műtőblokkot is, ahol a műtők berendezéseiről, műtéti eljárásokról, eszközökről fogunk hallani.

Mindegyik állomáson lehet kérdezni akár az adott szakterületről, akár általában a kózházról. A vezetés csak részben lesz szakszemélyzettel támogatva, így a program inkább ismeretterjesztő és nem kifejezetten szakmai jellegű lesz. A második turnus végén lehetőség van némi extra beszélgetésre, gépház megnézésre is.

---

A programra az első 15 jelentkező fér be, az e felettiek várólistára kerülnek.