A férfiak és a XXI. század

Időpont

2017. november 14., kedd, 19:00
 

Helyszín

Vendel Irodaház

1096 Budapest, Vendel u. 11.
 

Szervező(k) neve

Kállai Szilárd
 

Szervező(k) emailcíme

 

Jelleg

M+1

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

Most akkor van probléma a férfi értékek, a férfiasság területén, vagy nincs? Álprobléma vagy lényegi kérdés ez a jövő társadalma szempontjából? Mit látunk magunk körül, hogy magyarázzuk, hogyan magyarázzák nekünk, mit hiszünk és meddig? Hogyan viszonyulunk ehhez férfiként és nőként? Milyen hatással van a téma a mi saját életünkre? Meg lehet-e ezt oldani észből? Társadalmi méretű ügy ez, vagy valami modern megélhetési pszichologizálás? Mindezekről szól Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítójának előadása.

Bedő Imre a 130.000-es követőtáborral rendelkező, rendszeres médiajelenléttel bíró Férfiak Klubja alapítója. Férfi, férj, apa és társadalmi felelősség által vezérelt értelmiségi. Az erdélyi születésű közgazdász banki szakember volt, majd iparvállalati csúcsvezető, később saját vállalkozásait vitte sikerre. A Férfiak Klubja Férfimotivációs társadalmi szervezetét 2013-ban hozta létre összefogást hirdetve az erkölcsi alapok megerősítése érdekében, a férfi-nő szövetség és a család megszilárdítására, a jövő társadalmát építő örök emberi értékeink továbbadására. 2016-ban kiadott "Férfienergia" című sikerkönyvét férfiak és nők, szakemberek ezrei forgatják.

------

A programra az első 140 jelentkező fér be. Az e feletti jelentkezők várólistások, azaz csak akkor férnek be, ha valaki lemondja a részvételt. Ekkor mindenki előrébb kerül a sorban.
FONTOS: a +1-et külön regisztráld! Azaz először magad, majd külön a +1-ed, így két külön sorban fogtok megjelenni, és így is kell lennie.
Kérjük, érkezz 10-15 perccel az előadás előtt, hogy a beléptetés ne a beszélgetéstől vegye el az időt!
A Mensa-rendezvényen készült felvételek felhasználásáról itt olvashatsz.