Évindító 2018

Időpont

2018. január 6., szombat, 18:30
 

Helyszín

Trófea Grill

1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 6/b
 

Szervező(k) neve

Istvánfy Gergő
 

Szervező(k) emailcíme

 

Jelleg

M+1

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

A hagyományokhoz híven idén – vagyis már jövőre – is megtartjuk a Mensa évindító buliját a Trófea Grillben. Ahogy minden évben, ez az este most is a kötetlen beszélgetésről és a kajálásról szól. Egyszerűen csak jól érezzük magunkat. Ha már voltál, tudod, hogy milyen lesz. Ha még nem - mert új tag vagy - akkor itt az alkalom az ismerkedésre! Jó lesz.

Aki nem ismerné a Trófeát, az megnézheti a honlapjukat. A lényeg az, hogy a befizetett összegért korlátlan étel- és italfogyasztás jár. És itt tényleg hihetetlen a választék a sushitól, a helyben grillezett húsokon át a reform kajákig. Az üdítők, folyó borok, csapolt sörök is benne vannak az árban. 

Kedvezményes ár: 5 280.- (Amúgy 6 600 lenne, ebből kaptunk 20%-ot)
Gyerekeknek 150 cm alatt fél ár (2 640.-), 3 éves kor alatt ingyenes.

(A 3 év alattiakat nem is kell beregisztrálnod, a többieket igen, hogy lássuk a létszámot. FONTOS, hogy a gyermek kedvezménynek feltétele az, hogy elég felnőtt jelentkező legyen. 99%, hogy ezzel nem lesz gond, de ha nagyon extrém eloszlás alakulna ki - sok gyerek és kevés felnőtt -, akkor itt még lehet némi változás. Ez csak végén derül ki).

Helyszín és jelentkezés

Egyelőre a szokásos, 240 fős hátsó termet foglaltuk le biztosra. Ha ez megtellik, akkor a miénk lehet a kb. 100 fős első rész is. De ez utóbbi több szempontból is bizonytalan. Egyrészt most építik át, és nem biztos, hogy addigra készen lesz, másrészt ezt csak akkor kapjuk meg, ha valóban lesz is még közel ennyi plusz jelentkező.

  1. Jelentkezz mielőbb!
  2. Utald is át az összeget, hogy biztosan beférj az első 240-be!
    Utalási határidő: a jelentkezéstől számított 10 nap, de legkésőbb 2017. december 5.
    (Ha 10 napon belül nem utalsz, akkor törölhetjük a jelentkezésed!)
  3. Ha megtelt a 240 fős terem, akkor külön jelentkezést nyitunk majd a másik teremnek.

Fontos: Fejenként 1 plusz főt hozhatsz! Őt külön regisztráld, ne a saját regisztrációdhoz írd be a nevét!
(A párotok mellett 1-2 kisebb, saját gyerek is belefér, ahogyan az eddigi években is. Őket is külön soron regisztráld!).

Azt azért vegyétek figyelembe, hogy a program nem kifejezetten gyerekbarát, hisz' több órán keresztüli ülésről, evésről és beszélgetésről van szó.

A részvételi díjat a Mensa HungarIQa Egyesület 10918001-00000051-98370032 (Unicredit Bank Zrt.) számú alszámlájára várjuk.
(Kérjük, a közlemény rovatban tüntesd fel neved és azt, hogy évindító)

SZÉP kártyával is lehet fizetni. Ha ezt választod, akkor a megjegyzésbe írd be, hogy SZÉP, hogy tudjuk, hogy nem fogsz utalni. (Amennyiben december 5-én ez szerepel a regisztrációdban, akkor beleszámolunk a leadott létszámba, így az összeget abban az esetben is ki kell fizetned, ha később valamiért nem tudsz eljönni. Ebben az esetben ezt utólag, utalással teheted majd meg.)

----

A Mensa-rendezvényen készült felvételek felhasználásáról itt olvashatsz.