Gumicsont? – A magyar egészségügy

Időpont

2018. február 19., hétfő, 19:00
 

Helyszín

Szervezés alatt

Jelentkezők számától függően
 

Szervező(k) neve

Egér (Hajdú Gábor)
 

Szervező(k) emailcíme

 

Jelleg

M

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

– Tényleg olyan rossz a magyar egészségügy, amilyennek sokan látják?
– Egyáltalán: mitől jó egy ország egészségügye?
– Mit és hogyan lehetne, kellene fejleszteni?

„Orvos, jogász és egészségügyi szakmenedzser vagyok, 2 év orvosi gyakornokoskodás után 11 évig dolgoztam a közigazgatásban, ebből 7 évig az egészségüggyel foglalkoztam. Kilencedik éve ügyvédként szintén kizárólag az egészségüggyel és határterületeivel foglalkozom. Az Egészségbiztosítási Felügyelet nevű, azóta megszüntetett kormányhivatal az én vezetésemmel alakult, mi tettük nyilvánossá a kórházi várólistákat, és vezettük be az intézmények minőségi indikátorrendszerét.”

Kovácsy Zsombor (volt Mensa-tag) lesz a vendégünk. A hírműsorokban bürokratának tűnő pasasról – a 10 évvel ezelőtti meghívásunk alkalmával – bebizonyosodott, hogy egyébként egy remek humorú, jó dumájú showman, aki mellesleg ért egy-két, sokunkat érdeklő témához. 

Talán érdekes lehet a hallgatóság számára az is, hogy a többféle szakmai hátterű ember pályája hogyan alakul, illetve hogy polihisztor-e, vagy valójában nem ért igazán semmihez. Bár lehet, hogy ez a Mensában szokványos…

Jelentkezés február 5-től!