Évindító 2018

Időpont

2018. január 6., szombat, 18:30
 

Helyszín

Trófea Grill

1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 6/b
 

Szervező(k) neve

Istvánfy Gergő
 

Szervező(k) emailcíme

 

Jelleg

M+1

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

Az 240 fős külön terem betelt, de újabb 50 helyet kaptunk a megújult első teremben, így újra lehet jelentkezni.

A hagyományokhoz híven idén – vagyis már jövőre – is megtartjuk a Mensa évindító buliját a Trófea Grillben. Ahogy minden évben, ez az este most is a kötetlen beszélgetésről és a kajálásról szól. Egyszerűen csak jól érezzük magunkat. Ha már voltál, tudod, hogy milyen lesz. Ha még nem - mert új tag vagy - akkor itt az alkalom az ismerkedésre! Jó lesz.

Aki nem ismerné a Trófeát, az megnézheti a honlapjukat. A lényeg az, hogy a befizetett összegért korlátlan étel- és italfogyasztás jár. És itt tényleg hihetetlen a választék a sushitól, a helyben grillezett húsokon át a reform kajákig. Az üdítők, folyó borok, csapolt sörök is benne vannak az árban. 

Kedvezményes ár: 5 280.- (Amúgy 6 600 lenne, ebből kaptunk 20%-ot)
Gyerekeknek 150 cm alatt fél ár (2 640.-), 3 éves kor alatt ingyenes.

(A 3 év alattiakat nem is kell beregisztrálnod, a többieket igen, hogy lássuk a létszámot. FONTOS, hogy a gyermek kedvezménynek feltétele az, hogy elég felnőtt jelentkező legyen. 99%, hogy ezzel nem lesz gond, de ha nagyon extrém eloszlás alakulna ki - sok gyerek és kevés felnőtt -, akkor itt még lehet némi változás. Ez csak végén derül ki).

Helyszín és jelentkezés

Az első 240 fő a hátsó teremben lesz, mely kizárólag a miénk.

Az e feletti jelentkezők a megújult első részben kapnak helyet.

Jelentkezési és befizetési határidő: december 22., péntek

Fontos: Fejenként 1 plusz főt hozhatsz! Őt külön regisztráld, ne a saját regisztrációdhoz írd be a nevét!
(A párotok mellett 1-2 kisebb, saját gyerek is belefér, ahogyan az eddigi években is. Őket is külön soron regisztráld!).

Azt azért vegyétek figyelembe, hogy a program nem kifejezetten gyerekbarát, hisz' több órán keresztüli ülésről, evésről és beszélgetésről van szó.

A részvételi díjat a Mensa HungarIQa Egyesület 10918001-00000051-98370032 (Unicredit Bank Zrt.) számú alszámlájára várjuk.
(Kérjük, a közlemény rovatban tüntesd fel neved és azt, hogy évindító)

SZÉP kártyával is lehet fizetni. Ha ezt választod, akkor a megjegyzésbe írd be, hogy SZÉP, hogy tudjuk, hogy nem fogsz utalni. (Amennyiben december 5-én ez szerepel a regisztrációdban, akkor beleszámolunk a leadott létszámba, így az összeget abban az esetben is ki kell fizetned, ha később valamiért nem tudsz eljönni. Ebben az esetben ezt utólag, utalással teheted majd meg.)

----

A Mensa-rendezvényen készült felvételek felhasználásáról itt olvashatsz.