Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

A szeptember 4-i elnökségi ülés érdekesebb témái az alábbiak voltak:

ERSTE Bank kedvezmény
Többen jeleztétek, hogy a honlapon is közzétett kedvezményt nem tudjátok igénybe venni. Több hónapos próbálkozás után sikerült egy tagtársunk segítségével kapcsolatba lépni az ERSTE Bankkal. Reméljük, sikerül rendezni a problémákat, és új, kedvezményesebb díjcsomagokról is tárgyalunk. Októberben jelentkezünk a fejleményekkel!

MH Információs Facebook-csoport

Megalakult a Mensa HungarIQa Információs Facebook-csoportja!

A csoport célja, hogy a mensás információk közlésének és kérésének első számú hivatalos felülete legyen (az Infolista mellett), ezzel segítve a válaszok megtalálását egy vitáktól és trollkodástól mentes felületen. Kérjük, csatlakozz Te is, hogy le ne maradj az információkról!

Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

A július 3-i elnökségi ülés érdekesebb témái az alábbiak voltak:

Irány a Sziget!
Örömmel jelentjük, hogy sikerrel zártuk a 2018. évi Civil sziget pályázatot. A teljes rendezvény ideje alatt megtaláltok minket (augusztus 8–15.). Keressétek a Mensa sátrat a Szigeten!

Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

Az elnökség első nyári ülésének érdekességei következnek röviden. Olvass tovább! :)

Új Mensa-weboldal – fejlesztés indul!
Az elnökség Lónyai Gergely és Sebestyén Dénes tagtársasink webfejlesztésre benyújtott pályázatát nyilvánította nyertesnek. A közös munka már elkezdődött, az új honlap terveink szerint az ősz folyamán indulhat el.

Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

Az elnökség májusi ülésén is több izgalmas és fontos téma is terítékre került. Rövid válogatást olvashattok.

Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

2018 első tavaszi ülése a szabályzatok estéje volt: terítéken volt a moderációs szabályzat és az alapszabály is. Voltak izgalmas és kevésbé izgalmas témák, néhány szemelvény következik.

Single Transferable Vote – ti tudjátok, hogyan működik?

Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

A legutóbbi elnökségi alkalmával is napirendre kerültek – a sok unalmas, ám de fontos kérdés mellett – érdekes pontok is:

Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

2018. január 15-én megtartottuk az új elnökség első ülését. Már az első alkalommal sem unatkoztunk, sok-sok téma került megvitatásra. és született megannyi döntés, mint például:
* új kinevezések
* Leitereg Miklós moderációval kapcsolatos panasza
* bankváltás és új számlanyitási kedvezmény Mensa-tagok részére
* költségvetések 2018-ra
* leltározás
* IBD-szervezői brigád
* egyesületi részvétel tavaszi programokon
* kiemelt helyi csoportokkal kapcsolatos kérdések

Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

December 5-én, kedden megtartottuk utolsó elnökségi ülésünket, melyről készítettem egy rövid összefoglalót. Az ülésen részt vettek a jelenlegi és a januártól posztra lépő elnökségi tagok is. A következőkben azon határozatokat, témákat olvashatjátok, melyek érdekesnek bizonyulhatnak számotokra.

Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

Október 30-án, hétfőn megtartottuk második őszi elnökségi ülésünket, melyről készítettem egy rövid összefoglalót. A következőkben azon határozatokat, témákat olvashatjátok, melyek érdekesnek bizonyulhatnak számotokra.

Örömmel számolunk be arról, hogy hivatalosan is átvettük az új Tagi Adatbázis rendszert, hiszen mind a titkári, mind a felügyelő pszichológusi és a tesztgondnoki rész is megfelelően működik.

Oldalak

Feliratkozás Mensa HungarIQa RSS csatornájára