Szolgáltatásaink

A Mensa HungarIQa felkérésre, egyedi megállapodás keretében az alábbi különleges és egyedi szolgáltatásokkal színesítheti egy-egy rendezvény vagy esemény programját:

IQ-tesztek

A Mensa pszichológusok által elfogadott intelligencia-tesztek felvételét vállalja külső helyszíneken, például vállalatoknál, vállalati rendezvényeken, börzéken, fesztiválokon, különféle eseményeken, vagy akár televíziós műsorok keretében. Az érdeklődők a Mensa hivatalos felvételi tesztjét tölthetik ki. A teszthez szükséges eszközöket az egyesület biztosítja, a fizikai feltételeket a megrendelőnek kell megteremtenie.

Játékok, feladványok készítése

Felkérésre különböző feladatsorokat, játékos feladványokat, fejtörőket találunk ki. Ezek a feladatsorok hasznosak lehetnek újságoknál, magazinokban, televízióban, vetélkedőkön, versenyeken.

Játékok, vetélkedők szervezése

Adott helyszínen intelligens játékokkal, fejtörőkkel, feladványokkal szórakoztatjuk az érdeklődőket. Az ilyen jellegű vetélkedők, játékok különösen alkalmasak vállalati rendezvények, találkozók, konferenciák, összejövetelek és egyéb programok tartalmának színesítésére.

Megjelenés állásbörzéken

Kölcsönös együttműködés keretében állásbörzéken vagy börze-jellegű rendezvényeken veszünk részt, ahol a Mensa a bemutatkozási lehetőség mellett feladványokkal, játékokkal, ördöglakatokkal, próbatesztekkel, beszélgetésekkel színesíti a palettát.

Előadások

A Mensa képviselője szakértői előadást tart az intelligenciáról. Az előadás a Mensa hivatalos felvételi tesztjének megíratásával is egybeköthető.

Ha bővebb információt szeretne, akkor a kapcsolat oldalon keresse Chrobacsinszky Eszter elnököt.

Várjuk megtisztelő megkeresését!