Társasverseny 2018

Idén először két helyszínen teszteltük a 20 jelölt játékot. Augusztus első felében a Hotel Budapest (Körszálló) adott otthont játékkedvelő tagjainknak, második felében pedig a balatonföldvári Riviéra Park Hotel. Több mint 90 tag mondott ítéletet az idei felhozatal legjaváról, miután hosszú órákon keresztül alaposan kivesézték a játékokat. A maratoni tesztelést az alábbiak végezték a legjobb eredménnyel, ezzel elnyerve az idei díjakat: 

A győztes játékok:

Azul

A portugál király elrendelte, hogy palotája fala csempékkel legyen díszítve. A mesterek versengenek a manufaktúrák termékeinek megszerzésében és a rájuk bízott fal egymáshoz legjobban találó csempékkel való lefedésében. 

Flamme Rouge

A vörös zászlót belengették, kezdődik az utolsó kilométer a Tour de France-on! Egy izgalmas bicikliversenyen vehetünk részt, kétfős csapatunkat irányítva. Dobókocka nélkül, egyforma kártyapaklik taktikus felhasználásával igyekszünk elsőnek áthaladni a célvonalon.

Heaven & Ale

Egy középkori kolostorban a szerzetesek sörfőzéssel (is) foglalkoznak. Nyersanyagokat kell beszerezni és termeszteni, sörfőzőmestert kiképezni, hogy a betakarítás és főzés végén a legnagyobb bevételre tegyünk szert. 

Szüret

Egy napsütötte szőlőbirtok tulajdonosai vagyunk és elérkezett a szüret ideje. A birtok térképére útvonalakat kell rajzolnunk úgy, hogy minél több zamatos fürtöt tudjunk a présházakhoz és kastélyokhoz szállítani.