Társasverseny 2015

Több mint 50 tagunk idén is maratoni társasjátékozással tesztelte az év során piacra került játékokat. Lassan hagyományossá válnak a tesztelés, valamint az eredményhirdetés és díjátadás helyszínei. Előbbi az Art'otel konferenciatermében zajlott, utóbbi a Társasjátékok Ünnepének eseményeit gazdagította november 29-én.

A győztes játékok:

Agent undercover

Ki a titkos ügynök? És hol van egyáltalán? Ő maga se tudja... A játékban különböző helyszíneken, különböző karaktereket alakítunk. A szócsatákban a játékosok célja minél több információ gyűjtése, melyek alapján a civilek leleplezhetik a kémet, az ügynök pedig rájöhet tartózkodási helyszínére, még mielőtt elkapnák.

Colt Express

Minden játékos egy bandita bőrébe bújva nekiindul, hogy egy utas- és pénzszállító vonatot kirabolva, mind közül a leggazdagabbá váljon. A kifosztandó vonaton azonban nem csak a zsákmányszerzés a feladat, a valódi nehézség a riválisok kicselezése, hátráltatása és felülmúlása.

Evolúció

Ebben a játékban őskori fajokat hozunk létre és fejlesztünk, melyek mentális vagy fizikai tulajdonságaiknak köszönhetően sikeresen képesek életben maradni az élelemszerzésért és önvédelemért folytatott harcokban. Végső célunk minél több és fejlettebb faj megalkotása és kihalásuk elkerülése.

Patchwork

A Patchwork olyan kézimunka, amit kisebb textildarabok összevarrásával hoznak létre. Rendelkezésünkre áll pár tucat szövetdarab, egy marék gomb és kevés idő. Ezek ügyes megszerzésével és felhasználásával törekszünk a lehető legszebb folttakarót elkészíteni.