Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

December 12-én, hétfőn megtartottuk idei utolsó elnökségi ülésünket, melyről készítettem egy rövid összefoglalót. A következőkben azon határozatokat, témákat olvashatjátok, melyek érdekesnek bizonyulhatnak számotokra.

Nemzetközi tisztségre jelentkező mensások fordultak a Mensa HungarIQa elnökségéhez, akik kérték támogatásunkat a nemzetközi választásokon. Többek közt Balanyi Bibiána jelölését is egyhangúan támogattuk a nemzetközi elnöki pozícióra történő újbóli indulása kapcsán. :)

Makai Péter beválasztása a fegyelmi bizottságba nem teszi lehetővé, hogy 2017. január 1-től moderátorként segítse a Facebook-csoportunk működését. Ennek megfelelően új moderátor kinevezése vált aktuálissá, így kineveztük Balogh Dávidot, aki vállalta a felkérést.

A Pécsi Kiemelt Helyi Csoport kérése alapján tisztáztuk pénzügyi forrásigényüket, melynek nyilvántartását Béres András intézi. A pécsi csoport helyi programokra, eszközökre, valamint utazási költségtérítésre fordíthatja a tagok és a tesztírások után járó keretet. A Pécs környéki tesztek és kitelepülések lebonyolításához egy mensás roll-upot is biztosítunk számukra.

Az egyesület felügyelő pszichológusának felelőssége és feladatainak köre folyamatosan bővül, a sok tesztírás miatt egyre több munkával jár a tisztség. Ennek megfelelően Dr. Kovács Kristóf jelezte, hogy a továbbiakban nem áll módjában díjazás nélkül vállalni az ezzel járó feladatokat. Az Alapszabálynak megfelelően ezért megpályáztatjuk a nemzeti felügyelő pszichológusi pozíciót az egyesületen belül.

A teljes jegyzőkönyv elérhető a honlapon:
https://tag.mensa.hu/jegyzokonyvek/elnoksegi-jegyzokonyvek

Üdvözlettel,
Vígh Réka
PR-koordinátor

[Közzétéve (hírlevélben): 2016.12.21]