Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

Szeptember 5-én, hétfőn megtartottuk első őszi elnökségi ülésünket, melyről készítettem egy rövid összefoglalót. A következőkben azon határozatokat, témákat olvashatjátok, melyek érdekesnek bizonyulhatnak számotokra.

Nováky Balázs Olimpiai Tippjátékához az elnökség korábban megszavazott 5000 forint értékben Mensa Butik vásárlási utalványt, melyet átadtunk Balázs részére. Gratulálunk a nyerteseknek!

A Mensa Társasjátékverseny Győztese díjat idén két játék nyerte el, melyek forgalmazója 100.000 forint értékben vásárolta meg egyesületünktől az igazoló matricákat. Az ebből befolyt összeget a verseny, a játékok, a díj és a Mensa népszerűsítését célzó kampányra fogjuk elkölteni a Társasjátékok Ünnepe idején, valamint a karácsonyi időszakban.

A Pro Mensa Elekes-díj továbbra is megmarad a hagyományainkhoz hűen, melynek szervezését Mózes Krisztián veszi át a továbbiakban. Krisztiánnak köszönjük hogy elvállalta a díjgondnoki teendőket.

Nádasi Tibor részletes beszámolót tartott az idei sikeres tábor eredményeiről. A résztvevők véleménye és a számok is alátámasztották, hogy a szervezők kiváló munkát végeztek, nagyon hálásak vagyunk önzetlen munkájukért!

A 2017-es tábor szervezéséhez keressük azt a lelkes csapatot, mely szívesen vállalná egyesületünk legnagyobb programjának lebonyolítását. Pályázat formájában várjuk csapatok és egyéni jelentkezők bemutatkozását, ötleteit a jövő évi tábor szervezésével kapcsolatban szeptember 30-ig. A végleges szervezői csapat kiválasztása az októberi elnökségi ülésen történik.

Szavazással döntöttük új tagkártyák rendeléséről, melyeket QR kóddal is el fogunk látni. A jövőben rendezvényekre történő belépéskor fogjuk alkalmazni az új azonosító rendszert. A régi tagkártyákat is le fogjuk cserélni 1 éven belül.

Bartha Dani tagintegrátor hangulatvideót készíttet az egyesületről újoncaink számára.

A Mensa HungarIQa eseményein készült fotókról és videókról gyűjteményt szeretnénk létrehozni. A lehetőségek és költségek felméréséért Isvtánfy Gergő és Bartha Dani felel.

A teljes jegyzőkönyv elérhető a honlapon:
https://tag.mensa.hu/jegyzokonyvek/elnoksegi-jegyzokonyvek

Üdvözlettel,
Vígh Réka
PR-koordinátor

[Közzétéve: 2016.09.18]