Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

Április 6-án, szerdán megtartottuk negyedik elnökségi ülésünket, melyről készítettem egy rövid összefoglalót. A következőkben azon határozatokat, témákat olvashatjátok, melyek érdekesnek bizonyulhatnak számotokra.

Az egyesület rendes közgyűlésének előkészítése javában zajlik, a költségekre 120.000 forintos keretet szavaztunk meg. A tavalyi évről beszámolót készítenek a megelőző ciklus elnökségi tagjai.

A Civil Sziget pályázatának elkészítése megtörtént, azóta véglegesítettük és beadtuk. Várjuk a visszajelzést a Sziget Fesztivál szervezőitől, reméljük, hogy továbbjutunk a következő kiválasztási fordulóba.

A tagi adatbázis fejlesztésének első lépése, azaz a teljes specifikáció április 10-ig elkészült, a megvalósítására a pályázatot a tagság körében ápilis 20-ig kiírjuk. 

További pályázatokhoz szeretnénk az egyesületen belül egy pályázatfigyelő és -író csapatot létrehozni. Ennek meghirdetése április 20-ig megtörténik.

Istvánfy Gergő programkoordinátorhoz több megkeresés is érkezett, melyek szerint aktív politikusokat is szívesen látna a tagság. Gergő az elnökség előzetes állásfoglalását kérte a témában, s ennek eredményeként többségi döntéssel támogatjuk aktív politikusok meghívását, amennyiben az kellő körültekintéssel történik.

Korábban felülvizsgáltuk az újoncoknak küldött ajándéktárgyak fajtáit és költségeit, majd Gergő javaslatai és az árajánlatok alapján megszavaztunk egy új típusú kitűzőt, melyet minden új belépő számára postázni fogunk a kezdőcsomaggal együtt.

A következő elnökségi ülés időpontját április végén meghirdetjük.

A teljes jegyzőkönyv elérhető a honlapon: https://mensa.hu/fajlfeltoltes/elnoksegi-jegyzokonyvek-2016

Üdvözlettel,
Vígh Réka
PR-koordinátor

[Közzétéve: 2016.04.26]