Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

Szeptember 26-án, kedden megtartottuk első őszi elnökségi ülésünket, melyről készítettem egy rövid összefoglalót. A következőkben azon határozatokat, témákat olvashatjátok, melyek érdekesnek bizonyulhatnak számotokra.

Az egyesületet regisztráljuk EU Tehetségpontnak, ennek köszönhetően lehetőségünk nyílik pályázni különféle programokra, ami a Mensa Suli jövőbeni finanszírozásához segítséget nyújthat. A regisztrációnak nincs költsége.

Még csak szeptember van, de folyamatban van a 2018-as Mensa Tábor szervezése. A kalkulációkhoz próbáltunk segítséget nyújtani, a költségvetéshez maximum 1000 Ft/fő hozzájárulást tudunk biztosítani. A szervezők konkrét projektkérelmet, költségtervezetet a következő elnökségi ülésre fognak benyújtani.

Megkeresett bennünket a DUE a Nagy Diák IQ-teszttel kapcsolatban, szívesen megszerveznék idén is a versenyt. Hosszas vitát követően arra jutottunk, hogy adunk újabb esélyt a lehetőségnek, azonban már nem vállaljuk ingyen a tesztelést. Minimum 1000 Ft/résztvevő díjat kérünk a DUE-tól, amely átváltható PR-megjelenésre is. Várjuk tőlük a médiatervet, amely alapján döntést tudunk hozni.

A következő elnökségi ülés időpontja október 30., hétfő, 18:00. Várunk minden érdeklődőt szeretettel.

A teljes jegyzőkönyv elérhető a honlapon: https://tag.mensa.hu/jegyzokonyvek/elnoksegi-jegyzokonyvek 
 
Üdvözlettel,
Vígh Réka
PR-koordinátor
 

[Közzétéve: 2017.10.03]