Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

Augusztus 29-én, kedden megtartottuk augusztusi elnökségi ülésünket, melyről készítettem egy rövid összefoglalót. A következőkben azon határozatokat, témákat olvashatjátok, melyek érdekesnek bizonyulhatnak számotokra.

Rajnai Ricsi önkéntesünk kezébe vette a Google-fiókunkat, kézben tartja a AdWords keresési hirdetéseinket előre egyeztetett kampányterv szerint. A pályázaton nyert összeg keresési hirdetésekre fordítható, amit javaslata alapján display megjelenésekkel fogunk kiegészíteni. Egy 3 hónapos tesztidőszakra összesen 180.000 forint keretösszeget szavaztunk meg.

A Nizzában megrendezett, idei IBD-re promóciós ajándékokat fogunk küldeni, amelyekkel a jövő évi, budapesti IBD-re szeretnénk előzetesen felhívni a résztvevők figyelmét. A csomag összeállítása folyamatban van.

Az IBD-n egy újoncfelelős részvételére is lehetőség nyílik a szervezők kiírása alapján. A Mensa International állja országonként egy önkéntes részvételi díját, amit a magyar Mensa 50.000 forint utazási költségtérítéssel egészít ki.

Bogdán Richárd és Kovács Kristóf a Mensa Suli Program pilot projektjének indításához támogatást kér az egyesülettől. A program célja, hogy – első körben M-csemetéknek – kialakítsanak egy fejlesztési programot, és beindítsák az első évfolyamot. Az elnökség alkalmanként kb. 40.000 forint, összesen maximum 650.000 forint támogatást nyújt a projekthez az első évben.

A Mensa-iroda új tulajdonosa komoly bérletidíj-emelést akar januártól, valamint számunkra kedvezőtlen irányba változnak a szerződés feltételei. Elindítottuk a keresési folyamatot, célunk olyan székhely bérlése, amely kiszolgálja a nagyobb egyesület igényeit, és lehetőleg kisebb és nagyobb méretű terem is rendelkezésre áll az épületben.

A következő elnökségi ülés időpontja szeptember 25., hétfő 18:30. Várunk minden érdeklődőt szeretettel. :)

A teljes jegyzőkönyv elérhető a honlapon:
https://tag.mensa.hu/jegyzokonyvek/elnoksegi-jegyzokonyvek 
 
Üdvözlettel,
Vígh Réka
PR-koordinátor

[Közzétéve hírlevélben: 2017.09.14]