Elnökségi ülés – összefoglaló

Kedves M!

Április 24-én, hétfőn megtartottuk áprilisi elnökségi ülésünket, melyről készítettem egy rövid összefoglalót. A következőkben azon határozatokat, témákat olvashatjátok, melyek érdekesnek bizonyulhatnak számotokra.

Zajlik a nemzetközi elnökségi választás, melynek lebonyolítását a magyar választási bizottság végzi Bender Márk, Szendrő Csaba és Szmekál Zoltán személyében.

Megérkeztek az új pólók a Mensa-butikba, melyekből már vásárolni is tudtok!

Strémen Judit támogatást kért az elnökségtől a 2017-es nemzetközi fotópályázat lebonyolításához és díjazásához. Erre megszavaztunk 25.000 forintot, amiből megvalósulhat a győztes fotók kiállítása és a nyertes oklevelek gyártása.

Folynak a közgyűlés előkészületei, melyek gyakorlati lebonyolítására (catering, technikai felszerelés) felkértük Strémen Judit irodavezetőt.

Mandics Zoltán, a Társasjáték SIG vezetője szeretné 2 összecsukható asztallal bővíteni az iroda felszereltségét, hogy a népszerű társasjátékos napokon elég hely legyen a játékosok számára. 45 000 forint költségkerettel támogatjuk a vásárlási igényt.

A közgyűlésre már érkeztek alapszabály-módosító indítványok Takács Fruzsinától és Czirbesz Endrétől. A javaslatokat megvitattuk, és döntésünk alapján Takács Fruzsi indítványát a közgyűlés elé terjesztjük. A javaslatokat és döntésünk indoklását a teljes jegyzőkönyvben olvashatjátok.

A következő elnökségi ülés időpontja: 2017. május 23. kedd, 18 óra

A teljes jegyzőkönyv elérhető a honlapon: https://tag.mensa.hu/jegyzokonyvek/elnoksegi-jegyzokonyvek
 
Üdvözlettel,
Vígh Réka
PR-koordinátor

[Közzétéve: 2017.05.04]